A vermutot ürmösbornak, illetve likőrbornak is szokás nevezni. Ízesítés szempontjából számtalan fűszerrel szokták gazdagítani a vermutot.
Ilyen például a bárányüröm, a fehér üröm, a fahéj, a narancs, a koriander és a szegfűszeg vagy a bodza. De persze van olyan vermut, amiben felfedezhető az örménygyökér és a kisfejű ezerjófű íze is. Márkák tekintetében sokan ismerik a martini vermutot és a cherry vermutot, melyek aromája semmi máshoz se fogható. Annak köszönhetően, hogy számtalan íz világú vermut kapható a boltunkban, mindenki kiválaszthatja az ízlésének leginkább kedves típust. Hiszen an aki az édesített, van, aki az édesítetlen italokat kedveli, sőt, van, aki inkább a kesernyés ízzel rendelkező száraz vermutot választja inkább. Ha cherry vermutra vagy martini vermutra vágyik, szerettei körében inkább ezeket fogyasztaná, az keresse fel az italneked.hu oldalunkat és válogasson kedvére.
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.